Litari / Sfoara / Rope

 


[SQ] Kështu dukej bota nga sytë

e një artisti të „varur”.

Duke përjetuar bukuritë e Vuajtjes dhe vuajtjet e Bukurisë,

nuk pati kohë, por as nuk iu duk e domosdoshme

t'i rrëfehej ndokujt, aq më pak të ankohej.

Për më tepër që kjo mund të zgjaste

gjithë jetën.

 

Filmuar në Titan, Bukuresht (2015-2021)

Pa efekte.

Nuk gëzoj të drejta mbi heshtjen.

 

*

 

[RO] "Sfoara"

Astfel arăta lumea din ochii

unui artist ”atârnat”.

Trăind frumusețile Suferinței și suferințele Frumuseții

n-a avut timp, dar nici nu i s-a părut indispensabil

să se mărturisească cuiva, cu atât mai puțin să se plângă.

Mai ales că aceasta putea dura

toată viața.

 

Filmat în Titan, București (2016-2021).

Fără efecte.

Nu dețin drepturi asupra tăcerii.

 

*

 

[EN] „Rope”

This is what the world looks like in the eyes

of an "hanging” artist.

Experiencing the beauties of Suffering and the sufferings of Beauty,

there was no time, but neither did it seem necessary to him

to confess to someone, much less to complain.

Moreover this could last

whole life.

 

Filmed in Titan, Bucharest (2016-2021).

No effects.

I do not own the rights to the silence.

Popular Posts

Contact

Name

Email *

Message *